2020: Ο Μικρός Πρίγκιπας

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει  και η παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας»  του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, που ανεβάζει από τον περασμένο Οκτώβριο το «θέατρο ένα». Όλες οι παραστάσεις ήταν sold out  μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ και  για αυτόν τον μήνα  η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

Η παιδική παραγωγή ανοίγει στα παιδιά φτερά για διαπλανητικά , ονειρεμένα ταξίδια. Το πολυαγαπημένο και πολυδιαβασμένο παραμύθι  «Ο Μικρός Πρίγκιπας»  του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, βιβλίο το οποίο έχει μεταφρασθεί σε 300 γλώσσες μεταφέρει, σε διασκευή,  στη σκηνή η σκηνοθέτης Βασιλική Ανδρέου η οποία ταξιδεύει  τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους σε ονειρεμένες ιστορίες δοσμένες με ευφάνταστους τρόπους και αυτοσχεδιασμούς.

Το παραμύθι  μεταφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα για  την φιλία, την αγάπη και τη δύναμη της φαντασίας.

Μεγάλη είναι και η ζήτηση από σχολεία  αφού  η παράσταση είναι εγκεκριμένη  από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, μια και βρίσκεται  μέσα στο πνεύμα των επιδιώξεων του ΥΠΠ για πολιτιστική επιμόρφωση των παιδιών μέσα από προγράμματα και εκδηλώσεις που έχουν και το στοιχείο της ψυχαγωγίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Γενική επιμέλεια/ κατασκευές: Βασιλική Ανδρέου
Διασκευή: Βασιλική Ανδρέου, Μάριος Στυλιανού
Φωτισμοί: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Σχεδιασμός αφίσας: Χριστίνα Βραχίμη
Παίζουν: Μάριος Στυλιανού, Θέμις Ππόλου, Βασιλική Ανδρέου

Τακτικές παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 3μμ. και κάθε Κυριακή στις 11 π.μ.

Για προκρατήσεις στο τηλέφωνο 22348203