2020: Νύχτες Καλοκαιριού: «Που πας χωρίς αγάπη»

Μουσική βραδιά αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα & Σταύρο Κουγιουμτζή «Που πας χωρίς αγάπη», την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στην Πλατεία της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί. Ένα μουσικό οδοιπορικό στα μουσικά μονοπάτια των δύο μεγάλων συνθέτων της λαϊκής μας ιστορίας, με πλούσιο τραγούδι, κιθάρα, μπουζούκι, βιολί, πιάνο και φλάουτο. Από τους Ευθύμιο Παπαδόπουλο στο τραγούδι και στη κιθάρα, τον Γιώργο Αντωνίου στο μπουζούκι και στο βιολί, το Σταύρο Σταύρου στο πιάνο και την Νάσια Τραχωνίτου στα Φλάουτο και ερμηνεία.

Ταυτόχρονα στο χώρο θα γίνεται παρουσίαση κατασκευής του παραδοσιακού «Καπουθκιώτικου ψαθιού» με φλούδι και έκθεση ψάθινων κατασκευών, από μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής του Κοινοτικού Συμβουλίου Καπουτίου.

Ώρα έναρξης για όλες τις εκδηλώσεις 8:30μμ.
Είσοδος ελεύθερη.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ισχύουν οι πιο κάτω κανονισμοί:
1. Στις εκδηλώσεις μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι προκρατήσουν θέσεις και εξασφαλίσουν τηλεφωνικώς ΚΩΔΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ, τον οποίο πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν στην είσοδο, στον υπεύθυνο της εκδήλωσης κατά την προσέλευση τους στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 20:15. Τηλέφωνο 22797201 (9:00 – 14:00).
2. Η δήλωση ονόματος και αρ. τηλεφώνου είναι υποχρεωτική για σκοπούς ιχνηλάτησης, εάν χρειαστεί.
3. Οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις όπως ορίζονται στα μέτρα προφύλαξης και προτρέπονται να χρησιμοποιούν μάσκα στις μετακινήσεις τους αλλά δεν υποχρεούνται να τη φοράνε ενώ είναι καθήμενοι. Να αποφεύγονται επίσης οι άσκοπες μετακινήσεις στο χώρο των εκδηλώσεων εκτός και εάν είναι απαραίτητες.
4. Νοείται ότι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα υγιεινής όπως έχουν εξαγγελθεί από το κράτος.
5. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται βάσει των σημερινών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν στην πορεία και επομένως αντίστοιχη θα είναι και η αλλαγή πλεύσης σε ό,τι σχεδιάζεται από το Δήμο σε σχέση με την οργάνωση των Καλλιτεχνικών δράσεων.