Παραδόθηκαν 15 ταμπλέτες σε 4 Δημοτικά Σχολεία της Λευκωσίας

Τετ, 09 Ιουν. 2021 15:11

•   Πρωτοβουλία του DeeJay Radio και των γνωστών μουσικών παραγωγών του Breakfast Show Αnthony 642 και Βασιλικής Παπαμιχαήλ

Η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λευκωσίας Λεώνη Ορφανίδου παρέδωσε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 δεκαπέντε ταμπλέτες σε τέσσερα Δημοτικά Σχολεία που βρίσκονται στα δημοτικά όρια του Δήμου Λευκωσίας, τα οποία θα προσφερθούν σε άπορα παιδιά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του DeeJay Radio και των γνωστών μουσικών παραγωγών του Breakfast Show Αnthony 642 και Βασιλικής Παπαμιχαήλ στο πλαίσιο της δράσης «music for good».

Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή ταμπλετών από τους ακροατές του σταθμού και – μετά από συντήρηση – η παράδοσή τους σε άπορα παιδιά σχολείων του Δήμου Λευκωσίας με στόχο την ίση πρόσβαση στη γνώση και τη ψυχαγωγία.

Οι ταμπλέτες δόθηκαν στα εξής σχολεία: 4 στο Ελένειον Δημοτικό Σχολείο, 4 στο Δημοτικό Φανερωμένης, 4 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου και 3 στο Δημοτικό Αγίου Κασσιανού.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει εισέλθει για τα καλά στη ζωή των μαθητών/μαθητριών, λόγω και των συνθηκών που επικρατούν ένεκα της πανδημίας, τέτοιες δράσεις είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς διασφαλίζουν την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην τεχνολογία, τη γνώση και τη διασκέδαση.

To DeeJay Radio και οι παραγωγοί του υποσχέθηκαν τη θεσμοθέτηση της δράσης αυτής και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Να σημειωθεί πως στο μεγάλο κάλεσμα του DeeJay Radio για αποστολή ταμπλετών ανταποκρίθηκαν ακροατές από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι και τη Σωτήρα, δείχνοντας πως οι Κύπριοι είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, όπως μπορούμε.