Εκδηλώσεις (2018): Παιδικό έργο: «Ο Κοντορεβιθούλης και ο Γίγαντας Σεπόλας»

«Ο Κοντορεβιθούλης και ο Γίγαντας Σεπόλας» είναι η νέα παραγωγή από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ…
Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαμε με το γνωστό κλασσικό  παραμύθι των αδελφών Γκρίμ  «Τα τρία Γουρουνάκια και ο λύκος ο Τράλα – λύκος ο ξάδελφος » , επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά – πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουμε.

Το νέο μας παιδικό έργο, είναι βασισμένο και πάλι σε  γνωστό κλασσικό παραμύθι, αυτή την φορά του γνωστού συγγραφέα Σάρλ Περώ, ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει – που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους αφού οι ήρωες του σε ‘’προκαλούν’’ με μιάς να τους λατρέψεις.

Ένας μικρός ήρωας με τεράστιο μυαλό = ο Κοντορεβιθούλης μας, έρχεται και αλλάζει όλο τον κόσμο.

Μια σταλιά πλασματάκι … μα οι ιδέες του και η εξυπνάδα του νικάνε ακόμα όχι μόνο τον  Γίγαντα του παραμυθιού αλλά και τον κάθε ‘’γίγαντα – εμπόδιο’’ που θα συναντήσει στο διάβα του.
Δύο διαφορετικοί κόσμοι : η φτωχή και τίμια οικογένεια του καλαθά με τα υπέροχα πανέμορφα καλάθια τους και η οικογένεια του γίγαντα Σεπόλα – μια πολύχρωμη οικογένεια με τις μαγικές γρήγορες μπότες!!
Μια ιστορία με δράση πάνω απ’ όλα – που θα ενθουσιάσει και θα παρασύρει κάθε παιδί στις περιπέτειες του μικρού Κοντορεβιθούλη.

Μόνο που ο ήρωας μας ο Κοντορεβιθούλης θα χρειαστεί την βοήθεια όλων των παιδιών ώστε να νικήσει και να “αποτρελάνει” τον αστείο μας Γίγαντα τον κύριο Σεπόλα. Ένας αστείος συμπαθητικός γίγαντας διαφορετικός από κάθε γίγαντα που έχουμε γνωρίσει ως τώρα στα αμέτρητα παραμύθια. Μια κόρη … η μικρή πανέμορφη Σεμέλη ( κόρη του γίγαντα) που μαζί με τον μικρό μας Κοντορεβιθούλη θα σώσουν τον κόσμο . Μια καλή κυρία – η κυρία “Καλή” – η κυρία του Γίγαντα Σεπόλα, η οποία θα δείξει στον Κοντορεβιθούλη τον δρόμο προς την καλοσύνη , την αρετή , και την αγάπη!!!

Μια σοφή κουκουβάγια επίσης, που με σοφία και γνώσεις , θα ξετυλίξει το νήμα του παραμυθιού και θα μας οδηγήσει άλλοτε στο φτωχό – ζεστό σπιτάκι του μικρού μας Κοντορεβιθούλη και άλλοτε στο τεράστιο πολύχρωμο σπίτι του Γίγαντα Σεπόλα με τις τεράστιες πολύχρωμες μπότες του.

Η διασκευή – σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν πάλι στον ηθοποιό – συγγραφέα Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και πάλι η Βάσω Βασιλείου ενώ τις χορογραφίες  ο Γιώργος Νικολάου. Στα σκηνικά – κούκλες – μάσκες  και κατασκευές η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και τα υπέροχα κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη. Την φωτογράφηση αυτή την φορά επιμελείται η Κωνσταντίνα Λοίζου.
Τις υπέροχες τους φωνές στα τραγούδια , μας δίνουν επίσης οι ηθοποιοί Αντώνης Λαπηθιώτης και ο Αντώνης Φαρής .
Τεχνικός σκηνής – ηχολήπτης – φωτιστής ο Μαρίνος Σπανός.
      
Συμμετέχουν – τραγουδούν και χορεύουν πέντε ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί : ο Γιάννης Σπανός , η Μύρια Χώπλαρου , η Ξάνθια Αργυρού – ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Αφροδίτη Σπανού Λόιζου.

Κατάλληλο για ηλικίες παιδιών 2 χρονών και άνω.

Παραστάσεις θα δοθούν σε όλη την Κύπρο καθώς και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Παιδιά και Οικογένεια / Θέατρο

ΤΙΜΗ: 7 ευρώ ( γενική είσοδος )

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 96 40 30 29  –  96 020 301

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ  2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ (Ενότητας 44 Παλλουριώτισσα )

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 & 29  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 & 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 Π.Μ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 & 14 & 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 Π.Μ