Εγγραφές για τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών για την Σχολική Περίοδο 2021/22

Πεμ, 15 Ιουλ. 2021 11:33

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τα Κέντρα Προστασίας , Απασχόλησης και Εκπαιδευτικής Βοήθειας Σχολικής Περιόδου 2021/22 για παιδιά ηλικίας 5-12, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν από 13 Σεπτεμβρίου 2021, θα γίνουν ηλεκτρονικά από 22 έως 31 Ιουλίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα προγραμματίζεται η λειτουργία 3 προγραμμάτων ως ακολούθως:
• «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας»
• «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές»
• «Μετά το Κουδούνι» στο Δημοτικό Σχολείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων (βλ. https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/) και ακολουθήσουν την πιο κάτω διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή:

1. Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι» μέσω της ιστοσελίδας Πολυδύναμου ΔΚΛ  (https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multifunctional-foundation/)
2. Εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα)
3. Εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας
4. Υποβολή αιτήματος για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης
5. Επισύναψη ή επιλογή απαραίτητων παραστατικών (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές καλοκαιρινών). Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται

Τα προγράμματα λειτουργούν με την ενίσχυση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Δήμου Λευκωσίας, του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης, του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, καθώς και με την συμβολή της Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς του συνδέσμου γονέων του δημοτικού σχολείου Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας